Lav selv lagkage

Sidst vores datter fyldte år, ønskede hun at invitere pigerne fra klassen hjem til hygge.
Som altid er jeg en total nærrigrøv og ville ikke bruge penge på fortrykte invitationer. Så vi saksede lidt billeder fra nettet og lavede en helt skræddersyet invitation i word, som vi printede på 10x15cm fotopapir.

Jeg er ikke verdensmester i det med at underholde børn og når man har et efterårsbarn, så er vejret ikke nødvendigvis lige til en skattejagt udenfor.
Jeg gik derfor i tænkeboks for at finde på noget underholdning til pigerne. Min datter ville gerne have stopdans, men jeg tænkte ikke at vi kunne holde det kørende i et par timer.

Derfor slog vi underholdning og menu sammen. Pigerne skulle selv bygge deres egen burger og til dessert skulle de selv samle hver deres lille lagkage. På den måde kommer man faktisk også udenom “det kan jeg ikke lide” kommentarern. Win-win.

Jeg bagte lagkagebunde aftenen før samt forberedte en købe-vaniljecreme, og en tobleronecreme. På dagen piskede jeg flødeskum og skar frugt ud. Og så havde vi også købt krymmel i forskellige afskygninger.

Pigerne havde en kæmpefest og ville alle have taget billeder med deres kager. Ingen kunne spise op, men det vigtigste var jo også at de havde det sjovt.

Til sidst fik vi også klemt en gang stopdans ind.

Skriv et svar