Hvad laver jeg her?

Jeg har altid elsket at læse. Før jeg fik børn læste jeg virkelig mange bøger. Så jeg drømte om at skrive. Men jeg har det bare ikke i mig at sætte mig ned og skrive en bog. Måske fordi vi altid har gang i en million ting på en gang. Og så er der også det der arbejde, som tager ret meget af ens fritid.

Så så blogs dagens lys og jeg følger nogle få, som jeg gider at læse fra igen og igen. Åh hvor jeg godt gad at blogge. Det er nemt nok at oprette en blog, men det er også bare sjovest hvis nogen gider at læse det man skriver.

Så jeg har brugt lang tid på at spekulere over hvad jeg kunne blogge om. Jeg har haft ret mange ideer oppe og vende, men mit “problem” er, at der ikke er noget jeg er verdensmester i. Jeg kan rigtig mange ting – faktisk bilder jeg mig ind at jeg kan næsten alt. Der er bare ikke noget af det jeg mestrer til perfektion. Ikke et tema jeg kan holde mig til som egentlig er det “man” gør i blogland. Nogle har bare styr på mode. Det ville være synd at sige om mig. Nogle er skarpe til det med indretning. Tror de fleste der har været i mit hjem vil mene, at man godt kunne savne en rød tråd. Og det der med at lave smukke kager… det er mine hænder ikke skruet rigtigt til.

Så hvad er det lige jeg kan bidrage med, som man ikke finder på alle de blogs der allerede findes? Ærligt talt så aner jeg det ikke. Men det kan jo være det dukker op undervejs.

En ting der helt sikkert vil gå igen er hjemmelavet/genbrug. Jeg er en nærigrøv når det kommer til mig selv. Jeg nægter at betale store summer for noget pga. et mærke og er der noget jeg står og mangler eller gerne vil, så spekulerer jeg tit på, hvordan jeg kan lave det selv.Skriv et svar